11.9 C
Dilluns, 29 abril 2024

El CH Palafrugell salva un punt davant de l’Igualada

Després que els visitants establissin un inquietant 0-2, els palafrugellencs van ser capaços d'empatar el duel

El conjunt blanc-i-negre, que anava per darrera en el marcador, va poder empatar el partit en els últims minuts.

Després que els visitants establissin un inquietant 0-2, els palafrugellencs van ser capaços d’empatar el duel i salvar un punt.

L’Igualada s’avançava aviat amb un gol de falta directa de Llanes, i a partir d’aquí la primera meitat va ser d’un gran equilibri.

A la represa, va continuar la mateixa tònica, fins que novament Llanes de falta directa, aconseguia el 0 a 2 quan restaven només set minuts per al final.

Semblava que el partit quedava sentenciat, però una enorme reacció local va permetre l’empat.

Primer De Jesús, i després Castro van aconseguir batre la porteria de l’Igualada per tancar el partit amb empat a 2 gols.

Després d’aquest resultat, el Palafrugell continua en una zona intermitja de l’OK Lliga Plata. Ara és sisè amb 5 punts.