2.9 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

El Club Ciclista Baix Ter, de Torroella de Montgrí, guanya el Campionat de Catalunya d’elit i el sub-23

Sergi Güell, president del CC Baix Ter, posava en valor el mèrit d'obtenir uns resultats tan importants en una prova de gran exigència.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Grans resultats assolits pel CC Baix Ter en el Campionat de Catalunya disputat a Súria. Iris Gómez (del Catema.cat, el filial) i Martina Moreno (del Massi-Tactic UCI Women’s Team, que és el primer equip femení de l’entitat) es van imposar en les seves respectives categories. Iris Gómez en elit i Martina Moreno en sub-23. El profitós cap de setmana es va completar amb el subcampionat de Patricia Ortega (Massi-Tactic UCI Women’s Team) en elit, i la tercera posició de Mireia Trias (Massi-Tactic UCI Women’s Team) en sub-23. Cal remarcar que totes les ciclistes del Massi-Tactic que hi van participar, van acabar en llocs de podi. Sergi Güell, president del CC Baix Ter, es mostrava molt satisfet del rendiment de tot l’equip i posava en valor el mèrit d’obtenir uns resultats tan importants en una prova de gran exigència.

Un club fundat l’any 1990, i que aposta pel seu planter

El CC Baix Ter es va fundar el 1990 i va crear el seu primer equip femení ara fa 10 anys per donar projecció a tres noies de l’entitat que deixaven l’etapa de formació. Aquesta iniciativa va tenir molt bona acollida i fa tres temporades comptaven amb 23 ciclistes catalanes, balears i aragoneses. Al 2019, després de 7 anys ja treballant amb el ciclisme femení, es decideix formar un equip UCI (Unió Ciclista Internacional) per competir al màxim nivell. Porta el nom de Massi-Tactic, i va ser el primer a tot Catalunya d’aquestes característiques. Des d’aleshores manté un creixement constant per posicionar-se entre les millors del món. Enguany compta amb un equip més internacional que mai, ja que 7 de les 12 corredores són estrangeres, però disposa també de ciclistes catalanes i espanyoles. En paral·lel a aquesta aposta per competir a l’elit del ciclisme femení de carretera, el club empordanès ha continuat cimentant el creixement del planter, i segueix disposant d’un segon equip amateur (Catema.cat) que participa en proves territorials. El Massi-Tactic ha comptat, en els tres anys de vida, amb diverses ciclistes procedents del Catema.cat. Actualment, hi ha consolidades Mireia Benito, Patri Ortega i Martina Moreno. A més, Marina Isan i Ariadna Trias -baixes aquest any- també van competir al Massi-Tactic i Mireia Trias, fitxada l’any passat, s’havia format al planter del Catema.cat. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -