13 C
Pals
Diumenge, 7 març 2021

Iniciat el programa de treball del Consell Comarcal per dones majors de cinquanta

El més llegit

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

Dos detinguts per cremar sis cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l’alcalde

Poc abans dels incendis, els arrestats van comprar una garrafa de benzina

Absolt l’acusat de violar la festa major de Palamós una companya de feina i agredir sexualment una menor

La sentència conclou que "no ha quedat acreditat" que les relacions fossin "contra la voluntat" de les noies

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Aquest gener s’ha començat aplicar el procés d’inserció laboral al Consell Comarcal d’un total de sis dones en situació d’atur. Aquestes treballaran durant dotze mesos desenvolupant diverses tasques, adaptades a cadascun dels seus perfils professionals de les candidates, que les realitzaran al mateix Consell Comarcal, al Centre Ocupacional Tramuntana i als municipis d’Ullà, Albons, Begur i Calonge. Destacar també que aquest programa també té associada la contractació d’una tècnica coordinadora.

Aquestes contractacions formen part del Programa Treball i Formació DONA 2020, que té dues línies d’actuació d’inserció laboral per col·lectius que tenen més dificultat per entrar al mercat professional. La primera està destinada a dones majors de 52 anys que no cobrin cap prestació ni ajut i, l’altra, per a dones víctimes de violència de gènere.

El programa suposa una experiència laboral per diferents perfils professionals, com a peons de manteniment, auxiliars administratives i educadores ambientals. Per l’altra, dues accions formatives transversals de 60h en Intel·ligència Emocional i Competències Digitals Bàsiques.

El conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Xavier Dilmé, considera que aquests tipus de convocatòries “són més necessàries que mai” i anima a les administracions que disposen d’aquests fons “a ser més ambicioses amb aquest tipus de convocatòries perquè entenem que encara són poques places davant la situació excepcional que vivim. Cal prioritzar la formació i l’ocupació, tant per parar el cop ara com per estar el màxim de preparats per afrontar l’endemà amb garanties”.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu. En col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, hi ha diferents municipis de la comarca participants al projecte. En aquesta convocatòria col·laboren els Ajuntaments d’Ullà, Albons, Calonge i Begur.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Incendi en una casa de Verges amb tres intoxicats

El foc ha cremat la cuina de l'immoble i els Bombers han pogut extingir-lo ràpidament

Altres notícies