13 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

El Consell Comarcal del Baix Empordà crea una guia per conèixer millor la xarxa Tràmec

Actualment la xarxa compta amb 51 membres i aposta pel comerç de proximitat i la creació d'aliances econòmiques amb altres sectors de la comarca

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha creat una guia per conèixer més a fons la xarxa Tràmec, que vol consolidar la xarxa agroalimentària del Baix Em­pordà tot iniciant el camí d’una coo­peració pública-privada. Es tracta d’un projecte impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Actualment la xarxa està formada per 51 membres, entre empreses agroalimentàries, entitats, centres de recerca i administracions. Amb aquesta guia volen explicar quins són els seus principals objectius, entre els quals destaquen la sostenibilitat, el dinamisme i la innovació del sector agroalimentari respectant el paisatge i l’economia de l’Empordà. 

Aquests són alguns dels eixos sobre els quals una dotzena de persones representatives del sector a la comarca, tant des del punt de vista tècnic (IRTA, Escola Agrària, Universitat de Girona…) com professional (pagesia, ramaderia, pesca…), fan les seves reflexions en aquesta publicació, encapçalades pel xef Quim Caselles, ambaixador de la Xarxa.

El conseller de Promoció Econòmica i Turisme del Consell, Xavier Dilmé, explica que “des de la Xarxa plantegem iniciatives que incideixin de manera positiva en la producció i el consum d’aliments de proximitat, en la creació d’aliances amb altres sectors econòmics i en la conscienciació de la població sobre la importància que té l’àmbit agroalimentari”.

Podeu consultar la guia completa aquí: Guia Xarxa Tramec.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols obtindrà una injecció de 60.000 euros de la UE per a extraescolars

Tal com informa El Punt Avui, Sant Feliu de Guíxols rebrà una subvenció de 60.000 euros per destinar-la a activitats extraescolars. El Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) preveu aquest ajut procedent de la Unió Europea del qual se'n podran beneficiar unes 150 famílies amb alumnes de totes les escoles de primària del municipi, tant les públiques com la concertada del Cor de Maria-Sant Josep. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -