25 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

El Consell Comarcal impulsa el programa “UBICAT” per persones amb dificultats d’inserció laboral

El programa té l'objectiu de facilitar la cerca de feina per part de col·lectius vulnerables i també ajudar-los a guanyar confiança i habilitats

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Consell Comarcal del Baix Empordà, juntament amb d’altres institucions públiques, ha endegat el programa UBICAT, que pretén ajudar a la cerca de feina a col·lectius amb dificultats d’inserció laboral. L’eina, que requerirà una inscripció prèvia a l’Oficina de Treball de la Generalitat, funcionarà a través de la figura d’un tutor que s’encarregarà d’establir un pla d’actuació individual encaminat a desenvolupar competències bàsiques i laborals.

A més, el programa té una pota dedicada a l’impuls de la confiança dels usuaris, perquè d’aquesta manera aprenguin a cercar feina activament i adquireixin habilitats que els apropin al mercat laboral.

El programa, que compta amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat i el Ministeri de Treball, està adreçat a col·lectius que afronten dificultats per accedir al món laboral, com dones víctimes de la violència masclista, persones nouvingudes i també gent en risc d’exclusió social.

En aquest sentit, l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal, impulsora del programa, establirà 4 punts d’atenció a la comarca: Platja d’Aro, Palafrugell, Torroella de Montgrí i la Bisbal per tal d’assessorar els participants.

Aquesta és la primera vegada que el Consell Comarcal del Baix Empordà s’acull a aquest programa laboral, que es preveu que s’apliqui al llarg d’aquest any i que d’altres consells de Catalunya ja han aplicat, com el del Gironès o el Pla de l’Estany.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -