10.6 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

El Consell Comarcal inicia el Pla de Reactivació Socioeconòmica del Baix Empordà

El passat 13 de gener de 2021 l’equip tècnic de reactivació socioeconòmica es va reunir amb l’empresa consultora per tal de donar llum verda a l’inici dels treballs d’elaboració del Pla.

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

Comença la vacunació contra la COVID-19 en punts emblemàtics del Baix Empordà

Aquest dimarts s’inicia el procés de vacunació a les persones amb gran dependència i la setmana vinent amb majors de 80 anys. Es vacunarà al Teatre Mundial o a Can Quintana

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

En una primera està previst obtenir una primera diagnosi de l’impacte del Covid19 en l’activitat de la comarca. Aquesta fase tindrà una durada aproximada d’un mes i permetrà detectar els reptes que es plantegen per tal d’assentar les bases per l’impuls de l’activitat econòmica i de l’ocupació.

Posteriorment, durant els mesos de febrer i març, diferents agents clau de la comarca i la província seran convidats a intervenir en un procés participatiu de reflexió i contrast per la posterior definició d’objectius del pla. Aquest procés serà impulsat a través d’un equip multidisciplinarianomenat Grup Motor que estarà format per caps d’àrea i tècnics de Promoció Econòmica i Turisme.

Finalment, la tercera fase comprendrà els mesos d’abril i maig. En aquesta última fase els diferents grups de treball perfilaran les estratègies i accions previstes per la reactivació, un cop analitzada la viabilitat tècnica, jurídica i econòmica de les conclusions sorgides del procés participatiu. També durant aquesta fase es definiran els indicadors de seguiment, que permetran un control de l’avaluació dels resultats obtinguts durant els propers mesos.

En tot aquest procés es compta amb el suport d’una consultora especialitzada en aquest tipus de processos participatius, la qual donarà suport a l’equip tècnic del Consell. Aquest treball conjunt facilitarà que el resultat sigui un Pla de Reactivació consensuat pels diferents agents participants i alhora esdevingui com un instrument imprescindible  per tal de donar resposta a la situació socioeconòmica del Baix Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pla de xoc d’ajudes a Palafrugell per pal·liar la crisi de la COVID-19

Serà una reducció d’impostos i taxes, l ajudes directes i ajudes a les persones més vulnerables

Altres notícies