5.3 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

El consell comarcal prepara un pla per impulsar els polígons del Baix Empordà

Per començar, es farà un diagnòstic de la situació actual dels polígons. Es catalogarà amb detall els serveis que fa i les infraestructures que tenen

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha anunciat que està elaborant “un pla d’accions per millorar i dinamitzar els polígons industrials”. Aquest pla se centrarà en els 36 polígons que hi ha actualment. Volen “conèixer les seves necessitats i demandes” per millorar-los.

Per començar, es farà un diagnòstic de la situació actual dels polígons. Es catalogarà amb detall els serveis que fa i les infraestructures que tenen.

Després “es crearan diversos grups de treball perquè tots els agents involucrats” puguin dir-hi la seva i posar-ho en comú: “donar a conèixer la seva visió i informació”, segons ha explicat Xavier Dilmé, conseller delegat de Promoció Econòmica del Consell Comarcal. Aquestes reunions seran un punt de partida.

El procés de consulta i participació es farà “de la mà dels ajuntaments, mitjançant sessions participatives”.

Com a resultat de tot això, es farà un Pla d’Accions que serveixi de base per que els agents l’analitzin, i el Consell l’aprovi.

Amb tot, el consell no ha detallat terminis per aprovar el Pla.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Auca participativa del 2023

El meu desig pel 2023 en format d’auca La Covid i la guerra han fet del 2022 un any que el...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -