12.8 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

El consell comarcal prepara un pla per impulsar els polígons del Baix Empordà

Per començar, es farà un diagnòstic de la situació actual dels polígons. Es catalogarà amb detall els serveis que fa i les infraestructures que tenen

El més llegit

Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha anunciat que està elaborant “un pla d’accions per millorar i dinamitzar els polígons industrials”. Aquest pla se centrarà en els 36 polígons que hi ha actualment. Volen “conèixer les seves necessitats i demandes” per millorar-los.

Per començar, es farà un diagnòstic de la situació actual dels polígons. Es catalogarà amb detall els serveis que fa i les infraestructures que tenen.

Després “es crearan diversos grups de treball perquè tots els agents involucrats” puguin dir-hi la seva i posar-ho en comú: “donar a conèixer la seva visió i informació”, segons ha explicat Xavier Dilmé, conseller delegat de Promoció Econòmica del Consell Comarcal. Aquestes reunions seran un punt de partida.

El procés de consulta i participació es farà “de la mà dels ajuntaments, mitjançant sessions participatives”.

Com a resultat de tot això, es farà un Pla d’Accions que serveixi de base per que els agents l’analitzin, i el Consell l’aprovi.

Amb tot, el consell no ha detallat terminis per aprovar el Pla.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Tenda ens presenten el videoclip de ‘Fe cega’

‘Fe Cega’ parla del rebuig que projecta un sistema corrupte cap a unes certes persones amb una sensibilitat diferent. A vegades caiem en la temptació de pensar que la vida es basa en la llei del més fort i oblidem que l’objectiu de viure en societat és la bondat entre persones. La bateria i el…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -