La Costa Brava tanca l’estiu a ritme de swing

La música swing i un dels seus balls, el Lindy Hop, característics dels anys 30 als Estats Units, segueix en auge arreu del món. Entre Llafranc i Palafrugell, té lloc un dels festivals de swing referents a Europa. La propera edició tindrà lloc del 5 al 8 de setembre 2018 i rep el suport de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Palafrugell i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

L’esdeveniment acull a més de 600 participants de tots els continents, el 70% dels quals vénen de fora l’Estat espanyol. El format del festival és un summer camp, on s’allotja als balladors que conviuen durant 4 dies a Llafranc, reben classes amb reconeguts professors de Lindy Hop i Solo Jazz de l’escena internacional i ballen al ritme de bandes de músics de renom.

Les festes de la nit són obertes al públic general, no només a la gent que balla. Enguany seran a l’espai Els Ametllers de Palafrugell. Les bandes Hot Swing Sextet i Swing Shouters des de França faran sonar els millors estàndards de l’Era del Swing. També hi haurà competicions i exhibicions, es podran visitar paradetes de la moda vintage com SusiSweetDress, Swivels & Bow o Madame Dynamite i fer un mos a la Crêperie de Mariöne.