3.6 C
Pals
Dilluns, 29 novembre 2021
- Publicitat -

El Consell de la Gent Gran de Palafrugell inaugura el seu nou local

L’acte d'inauguració va reunir més d’un centenar de persones

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Consell de la Gent Gran de Palafrugell ha inaugurat el seu nou espai social aquest cap de setmana. Per aquest motiu, es va realitzar una Jornada de Portes Obertes per tal de ensenyar el nou emplaçament que es troba situat dins l’Espai Social de La Pedrera, i que pretén millorar les condicions de diverses entitats socials de la vila. A l’acte s’hi van acostar més d’un centenar de persones. Amb el nou espai, el Consell de la Gent Gran seguirà treballant per promoure i donar sortida a les inquietuds, les problemàtiques, els projectes i les expectatives de futur de la gent gran del municipi.

L’acte inaugural va comptar amb la presència de la Regidora de Participació, Cooperació i Gent Gran, Maite Frigola, el President del Consell de la Gent Gran, Carles Ruiz, el President del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català, l’alcalde de Mont-ras, Carles Salgas i l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, qui va remarcar la importància d’espais on es puguin fer tot tipus d’activitats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fúmiga i Suu estrenen el videoclip de ‘Segona conjugació’

La Fúmiga i Suu acaben de presentar el videoclip de ‘Segona conjugació, una de les interessants propostes de “Fotosíntesi” el treball dels valencians. La banda té la intenció de fer un videoclip per cadascuna de les cançons del disc. El clip és obra de Iconic. La presentació del disc a Catalunya serà el 2 d’abril…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -