10.7 C
Pals
Diumenge, 26 març 2023
- Publicitat -

El Consell de la Gent Gran de Palafrugell reclama un nou local

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Consell de la Gent Gran de Palafrugell demana un nou local on poder desenvolupar les seves activitats. Una petició que l’ajuntament ja ha encarrilat i està en negociació per trobar una nova seu. Aquesta és la prioritat de la nova junta del Consell de la Gent Gran, que va ser escollida fa dos anys. Així ho reclama el seu president, Carles Ruiz.

L’actual espai és a la zona de les Palmeres, al carrer de Martí Jordi Frigola, encara que inicialment es trobava a la planta baixa de Can Genís. Els grups polítics van firmar un compromís per trobar un nou recinte. L’Ajuntament de Palafrugell reconeix que “aviat” disposaran del nou local on el Consell de la Gent Gran podrà organitzar totes les activitats. A més, destaquen que servirà com a punt de trobada per a tota la gent gran del municipi. L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, apunta que tenen negociacions avançades amb la Fundació Catalunya-La Pedrera per cedir l’antic Club Sant Jordi.

Carles Ruiz explica que s’hi haurien de poder organitzar diferents activitats esportives i tallers de tecnologia.

La seu actual a les Palmeres serveix principalment per dur a terme feines burocràtiques. Des d’allà, gestionen una base de dades i un carnet amb descomptes per a la gent gran.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -