15.4 C
Pals
Dimecres, 22 març 2023
- Publicitat -

El Palamós Gastronòmic potencia el peix de la Llotja

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La sisena edició del Palamós Gastronòmic ha començat amb dues grans novetats. Des de l’Ajuntament volen potenciar els peixos de la Llotja del municipi, alhora que es serveixen vins DO Empordà amb els menús.

Per tal de potenciar el producte de la Llotja de Palamós, l’Ajuntament ha creat l’Espai Peix. Aquest espai posa sobre la taula un peix que té valor gastronòmic però no econòmic. Ho ha explicat el regidor de promoció econòmica i turisme de Palamós, Emili Colls.

L’espai peix també vol ser una ajuda al pescador que no s’emporta un gran benefici actualment amb aquest tipus de producte. El regidor Colls creu que amb aquesta nova oferta i possible demanda, els pescadors tindrien més benefici.

En canvi, l’altre novetat no està relacionada amb el peix, sinó amb el vi conreat a l’Empordà. Aquests vins DO de la zona es serviran amb els plats als restaurants adherits a l’Espai Peix, com ha explicat el regidor de turisme, Emili Colls.

Però Emili Colls creu que l’Ajuntament no pot obligar ningú a fer res, per això aquest any han decidit reduir els dies del Palamós Gastronòmic, a la meitat. Una demanda dels taverners i restauradors.

Durant les jornades del Palamós Gastronòmic hi haurà diferents tallers de cuina i activitats organitzades pel consistori. El regidor Colls anima a tots aquells interessats en anar als tallers de cuina que es faran a l’Espai del Peix.

Aquestes activitats també s’hi sumaran un concurs a Instagram i diverses degustacions de vi de DO Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Síndica de Greuges de Palamós proposa al consistori assumir la gestió dels Serveis Socials

La Síndica de Greuges de Palamós, Fina Camós, ha suggerit a l'Ajuntament que consideri la possibilitat de gestionar directament...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -