19.8 C
Pals
Diumenge, 29 maig 2022
- Publicitat -

El coronavirus pràcticament no creix al Baix Empordà en les últimes hores

Des de l'SSIBE, l'autoritat sanitària del Baix Empordà, expliquen que s'ha estabilitzat l'atenció als pacients en els seus centres

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dia d’estabilització en el creixement del coronavirus al Baix Empordà. En les últimes 24 hores, s’han confirmat sis casos nous de la malaltia a la comarca, i no hi ha hagut cap nova mort.

D’aquesta manera, al Baix Empordà hi ha 236 persones amb COVID-19. 24 estan ingressats a l’hospital de Palamós, 41 són residents al Palafrugell Gent Gran i 54 són professionals sanitaris.

La situació a Palafrugell Gent Gran no empitjora. Es mantenen les 15 morts confirmades ahir. A més, hi ha 41 avis amb coronavirus i un esperant resultats.

A l’Hospital de Palamós, mentrestant, creixen les altes. Hi ha 70 persones que han pogut marxar de casa des que va començar el brot.

Des de l’SSIBE, l’autoritat sanitària del Baix Empordà, expliquen que s’ha estabilitzat l’atenció als pacients en els seus centres, i que per això, deixaran d’informar dels casos diàriament, com feien fins ara. Es farà la comunicació dues vegades per setmana.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -