16.4 C
Pals
Dissabte, 21 maig 2022
- Publicitat -

El coronavirus no atura la lectura continuada de Josep Pla Palafrugell, que es farà a les xarxes socials

La lectura de Josep Pla passa a Twitter, Facebook i Instagram, amb els ciutadans i personalitats conegudes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La crisi del coronavirus va obligar a cancel·lar la lectura continuada de l’obra de Josep Pla de Palafrugell de forma presencial, que porta fent-se els últims 15 anys de forma ininterrompuda. Tot i això, l’ajuntament ha decidit fer-la de forma virutal a través de les xarxes socials.

A partir de dilluns dia 20 i fins el dia 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, es convida els ciutadans a fer un petit vídeo d’un minut llegint un fragment del llibre que desitgi de l’obra de l’autor palafrugellenc. El vídeo s’ha de gravar en format horitzontal i cal utilitzar el hashtag #lecturapla2020, i esmentar les xarxes @ajpalafrugell, la Fundació Josep Pla (@FJosepPla) i l’àrea de Cultura ( FB @PalafrugellCultura / TW @PalafrugellCult / IG @palafrugellcultura).

El mateix 23 d’abril es publicaran vídeos de diferents personalitats del món de la cultura i la política catalana. a més, s’escolliran els millors vídeos que hagi publicat la gent des dels seus perfils de xarxes socials. Els escollits es publicaran a les xarxes municipals i tindran un obsequi que podran recollir a les instal·lacions del Teatre Municipal un cop s’aixequi el confinament.

Sant Jordi a Palafrugell i Josep Pla

La jornada de Sant Jordi a Palafrugell des de fa 17 anys ha tingut com a acte central la Lectura continuada de l‘obra literària de Josep Pla, que comptava amb la participació de diverses persones que llegien, entre les 10 del matí i les 2 de la tarda, fragments de diferents obres de Josep Pla.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Projecten un segon parc eòlic marí de 500 MW al golf de Roses

La promotora és una filial d'Iberdrola i es troba en tràmit de consulta pública d'avaluacions ambientals
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -