11.3 C
Dimarts, 19 març 2024

El Corredor Mató Palafrugell, campió de la Copa de la Princesa

El club baix empordanès va guanyar al Deportivo Liceo B als penals després d'empatar a 3 la final

El Corredor Mató Palafrugell es proclama campió de la Copa de la Princesa per segona vegada en la seva història. Després d’una competida final contra el Deportivo Liceo B, els de Xevi Garcia van vèncer a la tanda de penals després d’empatar a 3 el partit jugat a La Corunya.

Un bon inici de Borja Ramon va permetre al Palafrugell posar-se 0 a 2 al marcador, però poc abans de la mitja part, el filial del Liceo va retallar distàncies. Tot just començar el segon temps, David Carles va donar aire al Palafrugell marcant el tercer. Però el Liceo no es va donar per vençut, i gràcies a dues dianes de Martin Payero, van empatar a 4 minuts pel final. La pròrroga no va servir per a desfer la igualtat i va ser necessari arribar a la tanda de penals, on els catalans van vèncer per 2 a 3.

El Corredor Mató va arribar a la final en guanyar les semifinals dissabte al CP Taradell per 1 a 4.

Aquesta és la segona vegada que el Corredor Mató es proclama campió de la Copa de la Princesa, després de la victòria el 2017 davant el Sant Cugat, amfitrió de l’edició.