14.9 C
Dijous, 25 abril 2024

El Costa Brava, cada cop pitjor

El Linares va guanyar al Municipal de Palamós per un contundent 1-4, i deixa el Costa Brava en una situació veritablement preocupant a 1ª Federació, amb només 7 punts, i a la cua de la classificació.

Temps de lectura: 2 minuts

Era una oportunitat propícia de començar a aixecar el cap, jugant a casa contra el Linares, que es presentava al Municipal de Palamós amb només 2 punts més que els gironins. Però el Costa Brava va patir una contundent derrota (1-4), contra un rival directe en la zona baixa de la classificació, i segueix en caiguda lliure després de sumar només un punt dels últims 18 en joc a la 1ª Divisió Federació. Els gironins, que jugaven el seu primer partit després de l’anunci de la venda del club, no van poder canviar la dinàmica negativa, i sembla que per ara els canvis als despatxos no han tingut un efecte positiu en el camp ni han suposat cap motivació extra per als futbolistes. A cada partit que passa, les sensacions són pitjors.

El partit va tenir un inici amb moltes alternances, tots dos equips semblaven amb opcions d’inaugurar el marcador. Però va ser el Linares qui va colpejar primer, amb un gran xut col·locat de Copete als 15 minuts que establiria el 0-1. La reacció dels locals va ser immediata, i només dos minuts més tard, Romero aconseguiria empatar el partit amb un magistral xut de falta. Semblava que tot s’anivellava i que es podria lluitar per la victòria, però tot plegat va resultar un miratge. Dos gols seguits dels andalusos al cap d’uns minuts de l’empat, van desfer les il·lusions locals. Als 29 minuts, Hugo Díaz, i als 32 Fran Lara en pròpia porta, establien un 1-3 que ja pesava com una llosa. És la sensació de que tot se’ls gira en contra. No hi ha manca de compromís ni de lluita, però es va evidenciar una vegada més la feblesa anímica actual del Costa Brava, i que qualsevol adversitat es converteix en una paret inabastable.

A la segona part, els locals ho van intentar en alguna ocasió sobretot al començament, però la diferència en el marcador i la seva pròpia fragilitat defensiva, configuraven un escenari poc optimista per a que els gironins poguessin, com a mínim, empatar. Molt desgast estèril mentre el Linares esperava la seva oportunitat de sentenciar, controlant el partit des de la zona defensiva. I malauradament així es va produïr: al minut 85 Etxaniz, de cap, establia un 1-4 definitiu que deixa el Costa Brava en una situació veritablement preocupant amb només 7 punts.