El director esportiu de la UE Calonge analitza el gran moment del club

L'Alfonso García va voler destacar la rellevància de l'entrenador, en Pau Hidalgo, a l'hora de cohesionar el grup, com un dels factors més importants en el gran moment que està vivint l'equip.

- Publicitat -

Fa unes setmanes ja vam poder entrevistar el president de l’entitat, Juli Albertí, i aquest diumenge, aprofitant el programa especial en motiu del Dia Mundial de la Ràdio, vam tenir als nostres estudis el seu director esportiu.

L’Alfonso García va voler destacar la rellevància de l’entrenador, en Pau Hidalgo, a l’hora de cohesionar el grup, com un dels factors més importants en el gran moment que està vivint l’equip.

També va remarcar que la filosofia és i seguirà sent la de fer pinya al voltant del projecte, basant-se en una cultura de club de poble.

Tal com ens va relatar, la identificació d’aficionats i jugadors amb l’equip és màxima, i això reverteix en un esperit competitiu i alhora de pertinença que no volen perdre.

Pel què fa a les possibles ofertes que poden arribar per jugadors, com és el cas de Marc Cuchillo, va ser molt clar expressant la postura del Calonge: si algú vol provar algun repte fora del club, no li ho impediran.

Però al mateix temps, va insistir en el sentiment de pertinença que tenen els futbolistes, fet que creu que és cabdal en els resultats tan positius que s’estan obtenint en una categoria en la qual competeixen contra equips amb més pressupost i experiència.

 

- Publicitat -