20.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

El Festival Clàssic de Pals presenta la seva segona edició amb artistes internacionals i de proximitat

Per l’Església de Sant Pere hi passaran artistes com Abel Tomàs, Laura Coll i una col·laboració amb la Schubertíada

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Arriba la segona edició del Festival Clàssic de Pals que s’ha presentat a l’Església de Sant Pere de Pals. Aquest any se celebrarà els dies 12, 20 i 25 d’agost a les 20 h a la mateixa Església. Enguany el cartell el conformen artistes locals, emergents i internacionals. Cal destacar, a més, que com a novetat aquest any, el Festival Clàssic Pals acull també un concert del reconegut Festival de la Schubertiada.

La inauguració la farà la soprano Laura Coll i el guitarrista David Font el dissabte 12 d’agost a les 20 h on presentaran el projecte “Òpera entre cordes”. Hi interpretaran obres de Bellini, Donizetti, Verdi, Granados, Rodrigo, Montsalvatge i Toldrà.

El segon concert serà el debut del duo Abel Tomàs (violí), membre del Quartet Casals, i Emma Stratton (piano), amb obres de Mozart, Schumann i Franck. El segon concert es farà el 20 d’agost a les 20 h.

La cloenda, el 25 d’agost a les 20 h, serà una nit de Lied a càrrec dels duets Katja Maderer & Victoria Guerrero i Mireia Tarragó & Carmen Santamaría, una col·laboració amb la Schubertiada, dins el programa Lied the future becades per l’Acadèmia de la Schubertiada amb el suport de la Fundació Banc Sabadell.

L’artista i directora artística del festival, Emma Straton, reconeix que la creació del festival era necessària en un municipi com Pals. Destaca també que a través d’aquestes iniciatives poden donar a conèixer el municipi a través de la música clàssica.

El Festival Clàssic Pals està coorganitzat per l’Associació Cultural i l’Ajuntament de Pals. El president de l’Associació Cultural de Pals, Joan Baró, explica que aquest festival ve d’una tradició d’uns concerts de música clàssica que es fèien durant l’estiu. Per concentrar-ho des de l’Associació i amb l’ajuda de l’Emma Straton han creat el Festival Clàssic de Pals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Turisme invasiu

Catalunya, i en concret la Costa Brava, és un territori on el turisme i els ingressos que se’n deriven,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -