15.1 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

El Festival Píndoles aterra a Sant Feliu de Guíxols

Al Festival s'hi podràn veure cinc obres professionals i una produïda pels alumnes del Batxillerat Escènic de l'institut Sant Elm

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dissabte 14 de maig arriba a Sant Feliu de Guíxols el Festival Píndoles, on es podran gaudir fins a 6 obres de teatre en format breu. La població és una de les seus del festival, que se celebrarà en gran format al Castell de Montjuïc els dies 10, 11 i 12 de juny de 2022.

Una de les característiques més destacades d’aquest festival són les obres de teatre breus inèdites que han estat escollides sense saber-ne l’autoria. A més, aquestes obres es fan en espais poc convencionals. Ens ho explica una de les organitzadores i productores del Festival Píndoles, Anna Leal.

Sant Feliu de Guíxols és una de les seus que enguany acull aquest festival de teatre en format breu. Les característiques, segons Anna Leal, és que a part de que hi hagi pocs actors en escena, l’obra es dirigeix a un públic reduït. A més, aquests intèrprets surten de l’escenari per fer teatre en llocs característics i singulars del municipi.

Una de les intencions de descentralitzar el festival, segons l’Anna, és poder oferir una petita mostra del què es veurà en el Festival Píndoles al Castell de Montjuïc. A més, volen fer arribar la cultura a altres racons de Catalunya i que aquesta no estigui només focalitzada en els grans escenaris de Barcelona.

Les obres del festival

Les obres que podrem veure a Sant Feliu, de les 18 obres del festival, són les que han rebut ajuda a l’hora de realitzar el procés de producció, de cessió d’espais per assajar, etc. Les cinc obres escollides que es podran veure aquest cap de setmana són Cadira de braços, de Júlia Boncompte i Irene Closas; Començar, d’Uri Callau; El Tiet, d’Anton Coimbra; Re-view, de Maria de Prada i Mia Torres; i Mati Pérez, de Gemma Deusedas.

A més, una de les novetats d’aquesta edició és que els assitents també podran gaudir d’una obra creada pels alumnes del batxillerat Escènic de l’Institut Sant Elm. Aquesta obra teatral ha estat creada i treballada de manera conjunta amb els responsables del festival.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Tot a punt pel Cruïlla Primavera 2024

Cruïlla Primavera, com cada any, portarà a diferents sales de Barcelona una cuidada selecció de concerts imprescindibles abans que la calor s’apoderi de la ciutat i arribi el moment de tornar a gaudir de les nits a l’aire lliure. Obrirà foc el 14 de març Acid Arab un dels grups més innovadors de l’electrònica actual
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -