Un tret al cap, de Pau Miró / Festival Temporada Alta

El festival Temporada Alta programa, un any més, espectacles a Torroella de Montgrí i Palafrugell. Segons han avançat, el Teatre Municipal de Palafrugell serà la seu de l’obra La autora de las meninas d’Ernesto Caballero (11 d’octubre), on l’actriu Carmen Machi interpreta una monja que rep l’encàrrec de copiar l’obra mestra de Diego Velázquez.

El dramaturg i director Pau Miró també serà a Palafrugell, on portarà Un tret al cap (25 de novembre), on reflexiona sobre el periodisme i l’ètica professional. És la seva darrera obra i està interpretada per Emma Vilarassau, Imma Colomer i Vicky Luengoque. Miró ja s’ha presentat a la Sala Beckett de Barcelona en el marc del Festival Grec i també es podrà veure al Teatre Municipal de Girona.

També han sortit a la venda les primeres localitats d’Art de Yasmina Reza (13 d’octubre) i La treva de Donald Margulies (17 de novembre) a l’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella. Els dos espectacles es programen a Temporada Alta després d’una exitosa temporada a Barcelona. Art està dirigida de Miquel Gorriz i protagonitzada per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. La treva és una comèdia dramàtica protagonitzada per Clara Segura i dirigida per Julio Manrique.

L’any passat, Torroella i Palafrugell van renovar el conveni amb la Fundació Vila Casas i el festival per mantenir els espectacles al Baix Empordà. Aquest serà el tercer any en què el certamen farà parada a aquestes poblacions.