8.7 C
Pals
Dimecres, 26 novembre 2025
- Publicitat -

El Gat Bornaix torna amb una edició vermut a Sant Miquel de Cruïlles

La jornada començarà a les 12 del migdia i combinarà música en directe, exposicions artístiques i projeccions audiovisuals en un entorn patrimonial

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest diumenge 31 d’agost, Sant Miquel de Cruïlles tornarà a ser l’escenari del festival El Gat Bornaix, que enguany es presenta en format vermut. La proposta, amb entrada gratuïta, començarà a les 12 del migdia i oferirà una combinació de música en directe, exposicions i projeccions audiovisuals.

La jornada arrencarà amb la inauguració de l’exposició Empremta, del terrisser Lluís Heras Colomer, i continuarà amb un concert del músic osonenc Cai Godayol. A continuació, es projectaran imatges del fons Videoplay, una col·lecció audiovisual de Dolors Fuster i Antoni Martí, que permetrà reviure el primer Gat Bornaix, celebrat l’any 2009, i recordar les obres de restauració del monestir de Sant Miquel.

La cantautora Cloe Riembau, de la Bisbal d’Empordà, tancarà el festival amb la seva actuació musical.

Amb aquesta edició, El Gat Bornaix vol continuar oferint una proposta cultural i comunitària, apropant la creació artística i musical al públic en un entorn patrimonial únic i carregat d’història. El festival està organitzat per El Gat Bornaix i l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Imatge destacada d’Anna Pascual.

- Publicitat -
- Publicitat -

Miramar, Les Cols i Bo.Tic mantenen dues estrelles Michelin a les comarques gironines

Els restaurants Miramar, Les Cols i Bo.Tic han revalidat les seves dues estrelles Michelin en la gala de la Guia 2026, celebrada a Màlaga. Girona conserva la major part dels guardons, amb dotze establiments amb una estrella i El Celler de Can Roca com a referent amb tres. El territori reafirma la seva força gastronòmica.

Altres notícies