14.9 C
Diumenge, 28 abril 2024

El Girona acaba lamentant la manca d’encert i perd davant del Madrid

L’equip de Míchel va sortir amb una gran intensitat, i fruit d’això va disposar de clares ocasions en els primers minuts per haver-se avançat en el marcador.

Especialment amb dues rematades de cap perillosíssimes de Yangel Herrera i de Tsygankov.

El domini del joc era dels gironins, i Montilivi animava amb força esperant el primer gol. Semblava que era qüestió de temps que els blanc-i-vermells marquessin, però els blancs aconseguir un inesperat 0 a 1 sense haver fet pràcticament res.

Joselu aprofitava una centrada enverinada de Bellingham amb l’exterior per inaugurar el marcador.

Aquest gol va deixar tocats als gironins, i poc després Tchouameni faria el 0-2 rematant incomprensiblement a plaer, amb el cap dins de l’àrea petita.

Amb aquest resultat els equips van marxar als vestidors, i a la represa el Girona va tornar a intentar-ho però sense encert.

Míchel va arriscar amb els canvis, donant entrada a Portu i Stuani, però el Madrid sentenciaria amb el 0 a 3 obra de Bellingham.

El pitjor de tot va ser la falta criminal de Nacho al minut 94 sobre Portu, que va haver de marxar del camp en llitera. Un acció injustificable que va exasperar els jugadors i el públic de Girona.

Ara el Girona perd el lideratge de la Lliga, però dissabte que ve té una bona oportunitat de recuperar-se al camp del Cadis.