1.2 C
Pals
Dimarts, 25 gener 2022
- Publicitat -

Òscar Aparicio: “El govern de la Bisbal està dividit sobre l’aigua”

En l’entrevista de Ràdio Capital a Òscar Aparicio la problemàtica de l’aigua a la Bisbal ha estat el tema més comentat pel líder del primer grup d’oposició a l’ajuntament. Preguntat per la seva gestió, una qüestió recurrent a la Bisbal des de fa molt de temps, entre d’altres coses va afirmar que “El govern de la Bisbal està dividit sobre l’aigua”. I és que tot i que ja fa més d’un any que es va declarar nul el contracte amb  Sorea, aquesta empresa segueix prestant el servei i l’equip de govern no s’ha pronunciat sobre la municipalització de l’aigua, tal i com proposa el grup que encapçala el senyor Aparicio.

 

Hem volgut saber quina és la raó de voler municipalitzar la gestió de l’aigua

 

Fa pocs dies vam publicar una part d’un informe de l’Agència Tributària espanyola que avaluava la riquesa dels municipis del Baix Empordà de més de mil habitants en funció de la seva renda familiar, i la Bisbal apareixia en penúltim lloc. Preguntat per quines mesures es poden aplicar des de l’ajuntament per corregir aquesta situació ens responia:

 

Per acabar li vam preguntar al senyor Aparicio quina era la seva predisposició a presentar-se novament com a candidat a l’alcaldia de la Bisbal

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios