20.7 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

El govern de Sant Feliu de Guíxols desestima suspendre les llicències d’obres a tot el litoral del municipi

Des de l'oposició, els Comuns asseguren no entendre que el govern de Carles Motas aposti només per preservar una petita part del litoral, i no ho faci en la seva totalitat

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El consistori del municipi baixempordanès (format per TxSF i PSC) ha descartat una proposta d’En Comú Podem per aplicar la reforma del POUM en base al Pla Director Costaner de la Generalitat a tot el terme de la ciutat.

La intenció de la formació de Guíxols des del Carrer – En Comú Podem era la d’estendre la suspensió de llicències d’obres- que s’ha fet durant un any a Punta Brava- a la resta d’àmbits de la ciutat de la façana litoral.

La suspensió durant un any a Punta Brava, que va arribar després de més de tres anys d’haver-la demanat, es va aprovar finalment per tenir un temps per d’adaptar el planejament urbà de la ciutat a les normes del Pla Director.

Des dels comuns, s’assegura que no entenen que el govern de Carles Motas aposti només per preservar una petita part del litoral i no ho faci en la seva totalitat, i parlen de situacions com la construcció que s’està fent de dos blocs d’apartaments a la platja de Sant Pol, just on abans hi havia una pineda i un xalet que ni es veia.

Guíxols des del Carrer – ECP anuncia que portarà a Ple una proposta de modificació del POUM per protegir millor el conjunt del paisatge de la ciutat, i lamenta l’actitud poc procliu a la protecció del paisatge natural per part dels actuals socis de govern.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -