2.4 C
Pals
Diumenge, 23 gener 2022
- Publicitat -

El jutjat denega suspendre cautelarment les obres del Golfet

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Suport del jutge a l’actuació del govern de Palafrugell. El jutjat ha denegat a la direcció d’Urbanisme de la Generalitat que les obres del xalet del Golfet se suspenguin cautelarment. La interlocutòria sosté que “no hi ha plena evidència” sobre la nul·litat de la llicència, ni tampoc que els treballs són “manifestament il·legals” i vulneren el Pla de Millora Urbana.

El cas, paral·lelament, s’està tractant en el contenciós administratiu i el jutjat entén que si es dona la raó a la Generalitat, aleshores la sentència ordenarà enderrocar part del xalet. “La legalitat urbanística no es veu pertorbada, perquè si això passa, es podran tirar a terra les obres contràries a la normativa vigent”, diu la interlocutòria. Mentre no hi hagi cap sentència, el projecte del xalet podrà seguir endavant.

Les obres, de fet, estan pràcticament enllestides. Els promotors de la casa ja han demanat als tècnics municipals el certificat d’obra acabada, el pas previ per obtenir la llicència de primera ocupació. El cas, però, està als jutjats per dos contenciosos presentats per l’associació Salvem el Golfet i per la Generalitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -