15.4 C
Pals
Dilluns, 25 octubre 2021
- Publicitat -

Salvem el Golfet també porta als tribunals el cas del xalet

Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Associació Salvem el Golfet ha interposat un recurs administratiu contra la desestimació per silenci de la denúncia que es va presentar a l’Ajuntament de Palafrugell per les obres del xalet que s’està construint a la cala del Golfet, a Calella de Palafrugell. La denúncia vol que es declari nul·la la llicència d’obres que l’ajuntament va expedir per realitzar aquesta edificació. Recordem que fa pocs dies Urbanisme de la Generalitat va comunicar també que porta el cas al contenciós-administratiu.

Salvem el Golfet critica l’Ajuntament per no tramitar ni donar resposta a la denúncia urbanística presentada, i ni tan sols emetre els informes del secretari municipal i de l’arquitecte municipal sol·licitats per l’associació. Una actitud que des de l’entitat qualifiquen com una inactivitat il·legal. L’entitat sosté que el govern municipal ha atorgat una reserva de dispensació il·legal, i un tracte de favor singular i contrari a l’ordenament jurídic, ja que entén que no aplica les limitacions i restriccions a l’ocupació i l’edificabilitat establertes pel POUM.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Quan i on ens podem vacunar de la grip al Baix Empordà?

El dimecres vinent s’inicia la campanya de vacunació contra la grip al Baix Empordà que s’allargarà fins al 31 de gener de l’any vinent. Començaran aquests 4 ABS de SSIBE: Palamós, La Bisbal d’Empordà, Torroella de Montgrí i Palafrugell.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -