10.6 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

Salvem el Golfet també porta als tribunals el cas del xalet

El més llegit

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Associació Salvem el Golfet ha interposat un recurs administratiu contra la desestimació per silenci de la denúncia que es va presentar a l’Ajuntament de Palafrugell per les obres del xalet que s’està construint a la cala del Golfet, a Calella de Palafrugell. La denúncia vol que es declari nul·la la llicència d’obres que l’ajuntament va expedir per realitzar aquesta edificació. Recordem que fa pocs dies Urbanisme de la Generalitat va comunicar també que porta el cas al contenciós-administratiu.

Salvem el Golfet critica l’Ajuntament per no tramitar ni donar resposta a la denúncia urbanística presentada, i ni tan sols emetre els informes del secretari municipal i de l’arquitecte municipal sol·licitats per l’associació. Una actitud que des de l’entitat qualifiquen com una inactivitat il·legal. L’entitat sosté que el govern municipal ha atorgat una reserva de dispensació il·legal, i un tracte de favor singular i contrari a l’ordenament jurídic, ja que entén que no aplica les limitacions i restriccions a l’ocupació i l’edificabilitat establertes pel POUM.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Desè aniversari del FIMAG: 70 sessions de màgia a Torroella de Montgrí

El primer cap de setmana de juny Torroella de Montgrí es torna a omplir de màgia amb FIMAG, el festival de referència del sector.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -