Dissabte, 20 abril 2024

El juvenil del Palamós empata al darrer minut (3-3)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

Meritori empat del Palamós juvenil aquest diumenge al seu estadi contra el filial del Girona per 3-3. L’equip entrenat per Pitu Batlle aconsegueix respirar una mica més tranquil aquesta setmana al sumar un punt d’un partit que perdia fins a l’últim minut.

El Girona va sortir amb les idees molt clares i va demostrar la seva contundència ofensiva anotant el primer gol del partit al minut 16, un tant marcat per José Antonio Gómez. És aleshores quan els palamosins van prémer l’accelerador i, tan sols dos minuts després, Raúl Álvarez igualava el partit. Pel que fa a la resta de la primera part, els dos equips van gaudir de diverses oportunitats de gol.

A la segona meitat, els groc-i-blaus van treure rèdit del factor local i van marcar el 2-1, que el va fer Ayoub Borbata. El conjunt gironí es resistia i golpejava al minut 75 amb un gol d’Ismael Hernáez, que suposava el 2-2. Quan faltaven cinc minuts pel final, el propi Hernáez donava provisionalment els tres punts al Girona amb el 2-3. I l’emoció es va mantenir fins al final: de falta, Raúl Álvarez empatava pel Palamós al minut 90.

Catorze jornades després, el Palamós és onzè amb 15 punts. El diumenge que ve, a les quatre de la tarda, els de Batlle mediran les seves forces al camp del Josep Maria Gené, un equip barceloní.

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...