15.3 C
Pals
Divendres, 7 octubre 2022
- Publicitat -

El Master Peix de Palamós, millor projecte de bones pràctiques segons Red Española de Grupos de Pesca

Les jornades de formació realitzades durant els anys 2018 i 2019 es van adreçar als pescadors de la Confraria de Pescadors de Palamós com també a dones interessades en l’àmbit pesquer

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El MasterPeix ha estat reconegut per la Red Espanyola de Grupos de Pesca com al millor projecte de bones pràctiques. Aquesta iniciativa única a Catalunya vol contribuir a diversificar l’activitat de la pesca i a impulsar la creativitat en aquest sector. L’objectiu es aportar als pescadors locals coneixements i habilitats per a esdevenir veritables assessors del peix o guies-intèrprets en aquest àmbit com també formar-los en el sector de la gastronomia.

Aquest dimarts, l’alcalde de Palamós i el director del Museu de la Pesca van recollir aquest reconeixement durant la sessió plenària virtual organitzada per la Red Española de Grupos de Pesca.

Les jornades de formació MasterPeix, realitzades durant els anys 2018 i 2019 a l’Espai del Peix de Palamós es van adreçar als pescadors de la Confraria de Pescadors de Palamós com també a dones interessades en l’àmbit pesquer. El projecte va ser subvencionat pel Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava (GALP) gràcies al finançament del Fons Europeu Marítim de la Pesca de la Unió Europea gestionat per la Generalitat de Catalunya.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

A ‘La fi del món’, amb miquel i Socunbohemio

miquel ha estrenat aquest dijous ‘La fi del món‘ una cançó on parla d’ansietat i d’amor, també de pors, de dubtes o d’excuses, segons ha explicat el músic a les xarxes socials. El cantant ha presentat la cançó, on també hi participa Socunbohemio, del qui descriu com un artista molt bo, que ha crescut molt
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -