20 C
Pals
Divendres, 25 juny 2021
- Publicitat -

El Master Peix de Palamós, millor projecte de bones pràctiques segons Red Española de Grupos de Pesca

Les jornades de formació realitzades durant els anys 2018 i 2019 es van adreçar als pescadors de la Confraria de Pescadors de Palamós com també a dones interessades en l’àmbit pesquer

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El MasterPeix ha estat reconegut per la Red Espanyola de Grupos de Pesca com al millor projecte de bones pràctiques. Aquesta iniciativa única a Catalunya vol contribuir a diversificar l’activitat de la pesca i a impulsar la creativitat en aquest sector. L’objectiu es aportar als pescadors locals coneixements i habilitats per a esdevenir veritables assessors del peix o guies-intèrprets en aquest àmbit com també formar-los en el sector de la gastronomia.

Aquest dimarts, l’alcalde de Palamós i el director del Museu de la Pesca van recollir aquest reconeixement durant la sessió plenària virtual organitzada per la Red Española de Grupos de Pesca.

Les jornades de formació MasterPeix, realitzades durant els anys 2018 i 2019 a l’Espai del Peix de Palamós es van adreçar als pescadors de la Confraria de Pescadors de Palamós com també a dones interessades en l’àmbit pesquer. El projecte va ser subvencionat pel Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava (GALP) gràcies al finançament del Fons Europeu Marítim de la Pesca de la Unió Europea gestionat per la Generalitat de Catalunya.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Sandra Hunter estrena ‘Quan cremi l’última bruixa’

El doble single debut en català de Sandra Hunter, “Quan Cremi L’última Bruixa” / “Last Witch Burning”, es presenta aquest 25 de juny en dos idiomes per arribar a tot el seu públic. A més, compten amb els seus corresponents videoclips carregats d’inquietants boscos, bruixes i màgia. El productor Sergi Bagó ha estat l’escollit per…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -