16.1 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Ivan Juanals: “Tenim preparats concerts plens d’energia i emocions, que no deixaran a ningú indiferent”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ivan Juanals: "Tenim preparats concerts plens d'energia i emocions, que no deixaran a ningú indiferent"
Loading
/

Avui al Supermatí hem parlat de cultura. Aquest estiu tornen els Festivals de Calonge, que van néixer l’any 1968 i avui dia es reivindiquen com uns festivals diferents dels de la resta de la Costa Brava. Per conèixer la programació d’aquest estiu, hem parlat amb el president de l’organització del festival, Ivan Juanals.

Primer hem parlat del festival Va de Masos. Aquest festival consistirà de quatre concerts un cop al mes en diferents masos del municipi. D’aquesta manera es marida la cultura, la música i l’espai, oferint per una banda espectacles de primera qualitat i per altra el caliu dels masos de Calonge.

El Festival comença a Mas Eugeni el 29 de juny de la mà del duo Jo Jet i Maria Ribot, de Manresa. Xavier Calvet, de Bages però afincat al Baix Empordà de fa temps, farà una actuació al Mas Monells del Pla el 20 de juliol. El 24 d’agost podrem gaudir de la veu menorquina d’Anna Ferrer i el grup MiratJazz clourà el cicle el 7 de setembre a Torre Lloreta, amb una música molt fresca i ballable.

Ivan Juanals ha destacat la important implicació entre l’espectacle per si i l’entorn, en el qual el públic s’hi podrà submergir i conèixre’l. Es tindrà l’oportuntiat de conèixer com és l’entorn i la vida al mas des de dins. Hi haurà l’opció també de comprar al mas els productes de la terra. Serà en definitiva, com una petita fira que acompanyarà l’acte.

El caràcter íntim de tots aquests espectacles n’ha facilitat la seva organització, segons Ivan Juanals. Els espais són a l’aire lliure i amb vistes espectaculars, i el seu petit format facilita que sigui molt més fàcil promoure’ls, tenint en compte les mesures de seguretat per la covid.

No només s’ha parlat del Va de Masos, sinó que hi ha un concert gros que s’ha fet coincidir amb la Festa Major d’estiu. Es farà el dimarts 6 de juliol i serà un acte de prèvia de la Festa Major calongina. La Sinfònica de Cobla i Corda de Catalunya serà l’encarregada d’aquest acte de prèvia. Aquesta nombrosa formació porta 25 anys d’espectacles a les seves esquenes i ja han actuat altres vegades a Calonge en espectacles com “Tossudament llarg”. L’Ivan Juanals ja ens ha avisat que podem esperar un concert molt enèrgic que segur que no deixarà a ningú indiferent.

Les entrades ja estan disponibles al portal Festivals de Calonge. A més a més, qui ho desitgi podrà veure informació detallada sobre l’entitat organitzadora i els espectacles.

 

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios