Mercat de la carn de Palafrugell / Ajuntament de Palafrugell

A partir del dia 15 de gener no es podrà anar a comprar al Mercat de la carn de Palafrugell perquè s’inicien les tasques de millora del paviment i de la canalització d’aigües residuals. 

L’objectiu és poder assolir un millor sanejament de l’equipament i alhora esdevenir un mercat de referència a la comarca. Són unes reformes molt necessàries per l’espai per tal de poder desenvolupar la seva activitat diària sense cap tipus d’inconvenient.

Està previst que les obres s’allarguin aproximadament tres setmanes i el mercat estarà tancat al públic. Malgrat això, els ciutadans que vulguin anar a comprar ho podran fer
igualment perquè el mercat de la fruita i verdura i el del peix continuaran oferint els seus serveis. D’aquesta manera, es podrà accedir a fer la compra en aquests dos mercats malgrat el de la carn estigui tancat.

Per la seva banda, cal recordar que Palafrugell també compta amb el mercat setmanal que té lloc cada diumenge. Des de l’Ajuntament destaquen la importància que té aquest pel fet que aplega ciutadans d’altres poblacions i fa que el mercat setmanal del municipi esdevingui un element de cohesió. A part, afegeixen, que aquest és tot un esdeveniment cultural, econòmic i social que dona impuls al comerç local de Palafrugell.