10.1 C
Pals
Diumenge, 9 agost 2020

Últims programes

La Xalana – 5 agost 2020

Avui a la Xalana han pujat el tiktoker GerryQuerryBerry i en Martí Saguer.

La Xalana – 30 juliol 2020

Aquest dijous a la Xalana han pujat en Martí Saguer i l'Àlex Mata amb els quals hem repassat cançons estiuenques de la dècada dels...

El mes de maig comença amb flors a l’Empordà

El mes de maig comença amb flors a l’Empordà. I és que aquest proper pont de maig, els carrers de Palafrugell s’ompliran de flors, música, artesania i gastronomia, basada amb les flors i la primavera, les emocions que provoquen les flors en les persones, ens animen a estar més participatius i amb més ganes de gaudir del bon temps, la gent, la música….
Encara recordo quan vaig participar el primer any al Festival Flors i violes… i ara mirant enrere hem de felicitar a l’Ajuntament i tota la gent que organitza i fa possible aquest espectacle floral a l’Empordà.

La següent setmana també tindrem el Begur en flors, un altre festival de flors i colors per tots els sentits, amb un munt d’activitats per grans i petits. I el 12 de maig arribarà el gran festival que corona absolutament tots els festivals de flors del món. El Girona temps de Flors, on l’art i la jardineria es fusionen i multitud d’artistes de tot el món s’inspiren i creen missatges entorn la natura i el món floral.

La meva cuina floral no hi faltarà en tots aquests festivals, així que aquest maig haureu d’anar de flor en flor igual que les abelles si el voleu gaudir de veritat!

Salut i flors!

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios