11.6 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

El model organitzatiu de l’Aula Espai d’estudis de la Bisbal planta cara al coronavirus

Les classes s’imparteixen a través de plataformes digitals i la imaginació supleix les dificultats derivades del confinament

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aula Espai d’estudis de la Bisbal és una iniciativa empresarial jove i dinàmica que aquest mes d’abril complirà els 8 anys i ja dona feina a 32 persones contractades i a 30 autònoms aproximadament, que dediquen tota o part de la seva jornada a l’ensenyament des de l’àmbit privat, amb vocació d’ajudar els i les alumnes de totes les edats i perfils a avançar en el seu aprenentatge.

L’element nuclear d’Aula és el plantejament d’una nova manera de viure, treballar i tenir rutines que precisament ara, davant el repte colossal que està suposant l’actual crisis del Covid -19, està de plena actualitat. El model organitzatiu del centre permet que el 85% de les classes es puguin impartir de manera telemàtica gràcies a l’ús intensiu de les plataformes digitals, tot posant la imaginació al servei de l’ensenyament.

En la impossibilitat de trobades presencials, els estudiants reben feina telemàtica dels mestres i professors d’escoles i instituts, que hauran de resoldre de cares a la avaluació. Les famílies i amics es comuniquem amb videotrucada, parlen per WhatsApp vídeo o per Instagram. Les classes s’imparteixen a través de vàries plataformes: els 10 idiomes de l’Aula d’adults amb Zoom, el ioga amb Periscope o el repàs amb nens i nenes per Skype o fins i tot per WhatsApp vídeo, cada classe segons la preferència dels alumnes. Els Hangouts de Gmail, Facetime o Instagram són algunes altres de les eines que utilitzen, en definitiva un model organitzatiu i pedagògic al servei dels nous temps.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -