15.2 C
Pals
Dimecres, 24 febrer 2021

El nou espai de 1.000m2 per a gossos de Palamós ja està a punt

L'Ajuntament dona per finalitzades les obres de la zona d'esbarjo per a gossos situada al costat de l'skate park de la zona esportiva municipal Josep Massot i Sais

El més llegit

Comença la vacunació contra la COVID-19 en punts emblemàtics del Baix Empordà

Aquest dimarts s’inicia el procés de vacunació a les persones amb gran dependència i la setmana vinent amb majors de 80 anys. Es vacunarà al Teatre Mundial o a Can Quintana

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Mor el jafrenc Lluís Aldeguer, primer inspector en cap dels Mossos d’Esquadra

L'any 1988, després d'una llarga trajectòria, va ser nomenat coronel. 
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Palamós ja disposa d’un nou espai d’esbarjo de 1.000m2 per a gossos. L’Ajuntament ha donat per acabades les obres que van començar el passat mes de febrer. Aquest terreny està situat al costat de l’skate park de la zona esportiva municipal “Josep Massot i Sais”, i en paral·lel al camí que passa entre aquesta parcel·la i la riera Aubi. En total el cost de les obres d’adequació d’aquesta parcel·la ha estat de 13.300 €.

Aquest és un projecte que forma part de les propostes que els palamosins i palamosines van donar prioritat en el procés participatiu de les inversions municipals del 2018. La proposta s’inclou dins l’Ordenança municipal de tinença d’animals que es va aprovar l’any passat.

TASQUES REALITZADES

Les obres les ha dut a terme una empresa especialitzada que ha adequat els terrenys, desbrossant tot l’espai, anivellant el terreny i realitzant les tasques de canalització del servei de l’aigua. 

L’espai d’esbarjo està delimitat per una tanca de fusta perimetral d’un metre d’alçada amb dues entrades. Aquesta tanca ha estat col·locada perquè els gossos puguin anar deslligats dins d’aquesta zona amb la presència del seu propietari. El projecte, que ja ha arribat al seu final, també ha inclòs la ubicació de bancs, papereres i una font perquè puguin veure els gossos, així com l’enjardinament de l’espai amb la ubicació d’arbrat. També s’ha dotat l’espai amb un camí central que uneix un extrem amb l’altre de la zona d’esbarjo.

Aquesta nova zona per a gossos se suma a la que ja es va ubicar l’estiu passat a Sota Pedró, situada concretament entre el barri vell i el port Marina Palamós, molt a prop de la zona portuària de la Pedrera.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Agricultura crea un comitè tècnic per fer front de manera conjunta a la plaga del bernat marbrejat

El Bernat marbrejat s'ha trobat en 163 municipis i es tem que comenci a provocar danys en cultius agrícoles

Altres notícies