24.1 C
Pals
Dimecres, 23 setembre 2020

El nou espai de 1.000m2 per a gossos de Palamós ja està a punt

L'Ajuntament dona per finalitzades les obres de la zona d'esbarjo per a gossos situada al costat de l'skate park de la zona esportiva municipal Josep Massot i Sais

El més llegit

Primeres classes confinades a Palamós i Castell-Platja d’Aro

Tres nous casos de confinament de classes al Baix Empordà: dos a Palamós (a l'escola pública La Vila i a la llar d'infants municipal 'L'Estel del Mossèn Gumersind') i un a la Vall d'Aro (de l'Escola Vall d'Aro).

L’estació meteorològica de Begur pertany a weathercloud i informa en temps real

Begur va inaugurar el 25 de juny passat una nova estació meteorològica ubicada a l’Espai Mas d’en Pinc. Aquest...

Els productes del Baix Empordà arriben al mercat francès de Sant-Andreu

Els productes del Baix Empordà s'han mostrat a la la quarta edició de la mostra, juntament amb altres productes locals d’Olot; tot ressaltant l'oportunitat de poder vendre la marca Empordà al mercat transfronterer de França

Comencen les obres del Camí de Ronda de Palamós

Les obres del port Marina de Palamós ja han començat. La reforma del camí de ronda ha aixecat polseguera. Segons...

Palamós ja disposa d’un nou espai d’esbarjo de 1.000m2 per a gossos. L’Ajuntament ha donat per acabades les obres que van començar el passat mes de febrer. Aquest terreny està situat al costat de l’skate park de la zona esportiva municipal “Josep Massot i Sais”, i en paral·lel al camí que passa entre aquesta parcel·la i la riera Aubi. En total el cost de les obres d’adequació d’aquesta parcel·la ha estat de 13.300 €.

Aquest és un projecte que forma part de les propostes que els palamosins i palamosines van donar prioritat en el procés participatiu de les inversions municipals del 2018. La proposta s’inclou dins l’Ordenança municipal de tinença d’animals que es va aprovar l’any passat.

TASQUES REALITZADES

Les obres les ha dut a terme una empresa especialitzada que ha adequat els terrenys, desbrossant tot l’espai, anivellant el terreny i realitzant les tasques de canalització del servei de l’aigua. 

L’espai d’esbarjo està delimitat per una tanca de fusta perimetral d’un metre d’alçada amb dues entrades. Aquesta tanca ha estat col·locada perquè els gossos puguin anar deslligats dins d’aquesta zona amb la presència del seu propietari. El projecte, que ja ha arribat al seu final, també ha inclòs la ubicació de bancs, papereres i una font perquè puguin veure els gossos, així com l’enjardinament de l’espai amb la ubicació d’arbrat. També s’ha dotat l’espai amb un camí central que uneix un extrem amb l’altre de la zona d’esbarjo.

Aquesta nova zona per a gossos se suma a la que ja es va ubicar l’estiu passat a Sota Pedró, situada concretament entre el barri vell i el port Marina Palamós, molt a prop de la zona portuària de la Pedrera.

- Publicitat -
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

La Bisbal ofereix un servei d’intermediació en habitatge

A la Bisbal, l’Ajuntament i el departament d’Habitatge de la Diputació de Girona han obert un nou punt de...

Deixem les banderes, solidaritzem-nos

A l’inici de la pandèmia d’opinions i discursos sobre com la COVID faria que la societat relativitzés alguns dels problemes de la societat eren nombroses i esperançadors.

El govern espanyol començarà a tramitar l’indult a Dolors Bassa la setmana que ve

El govern espanyol començarà a tramitar l’expedient de l’indult als presos independentistes la setmana que ve

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal dóna 3000€ al servei d’aliments de Càritas de la Bisbal i a la Caixa de...

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà ja ha fet donació dels seus beneficis al servei d'aliments de Càritas de la Bisbal d’Empordà i a la Caixa de Solidaritat de l’APPC.

Supermatí – 23 de setembre 2020

Ja pots tornar a escoltar el Supermatí d'avui

Altres notícies