18.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

El nou espai de 1.000m2 per a gossos de Palamós ja està a punt

L'Ajuntament dona per finalitzades les obres de la zona d'esbarjo per a gossos situada al costat de l'skate park de la zona esportiva municipal Josep Massot i Sais

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Palamós ja disposa d’un nou espai d’esbarjo de 1.000m2 per a gossos. L’Ajuntament ha donat per acabades les obres que van començar el passat mes de febrer. Aquest terreny està situat al costat de l’skate park de la zona esportiva municipal “Josep Massot i Sais”, i en paral·lel al camí que passa entre aquesta parcel·la i la riera Aubi. En total el cost de les obres d’adequació d’aquesta parcel·la ha estat de 13.300 €.

Aquest és un projecte que forma part de les propostes que els palamosins i palamosines van donar prioritat en el procés participatiu de les inversions municipals del 2018. La proposta s’inclou dins l’Ordenança municipal de tinença d’animals que es va aprovar l’any passat.

TASQUES REALITZADES

Les obres les ha dut a terme una empresa especialitzada que ha adequat els terrenys, desbrossant tot l’espai, anivellant el terreny i realitzant les tasques de canalització del servei de l’aigua. 

L’espai d’esbarjo està delimitat per una tanca de fusta perimetral d’un metre d’alçada amb dues entrades. Aquesta tanca ha estat col·locada perquè els gossos puguin anar deslligats dins d’aquesta zona amb la presència del seu propietari. El projecte, que ja ha arribat al seu final, també ha inclòs la ubicació de bancs, papereres i una font perquè puguin veure els gossos, així com l’enjardinament de l’espai amb la ubicació d’arbrat. També s’ha dotat l’espai amb un camí central que uneix un extrem amb l’altre de la zona d’esbarjo.

Aquesta nova zona per a gossos se suma a la que ja es va ubicar l’estiu passat a Sota Pedró, situada concretament entre el barri vell i el port Marina Palamós, molt a prop de la zona portuària de la Pedrera.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Recomanació literària: “I diumenge, meteorit” d’Albert Pijuan

Aquesta setmana, la Maria Teresa Calabús de la Llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí, ens recomana aquest llibre...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -