15.1 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Palamós tindrà un espai de més de 1.000m2 per passejar els gossos

Aquesta zona d'esbarjo se suma a la que ja es va ubicar a Sota Pedró, situada molt a prop de la zona portuària de la Pedrera

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós està preparant un nou espai de més de 1.000m2 destinat a l’esbarjo dels gossos. L’espai s’ubica en uns terrens de 1070m2 situats al costat de “l’skate park” de la zona esportiva municipal “Josep Massot i Sais”, i en paral·lel al camí que passa entre aquesta parcel·la i la riera Aubi.

Aquest és un dels projectes que va sortir de la votació del procés participatiu de les inversions municipals de 2018, i està vinculada a la nova Ordenança municipal de tinença d’animals que es va aprovar l’any passat. L’Ordenança regula aspectes com la inspecció i vigilància, la recollida d’animals perduts i abandonats, el cens i la identificació o les infraccions i sancions.

També inclou la creació d’una comissió de seguiment de l’Ordenança per tal d’anar-la adaptant a noves situacions o necessitats que puguin generar, possibilitant que aquest sigui un instrument obert i periòdicament revisable

Aquest projecte que ara s’està desenvolupant, també inclou la ubicació de bancs, papereres i una font perquè puguin veure els gossos, així com l’enjardinament de l’espai amb la ubicació d’arbrat. També s’ha previst habilitar un camí central que unirà un extrem amb l’altre de la zona d’esbarjo. El cost de les obres d’adequació d’aquesta parcel·la és de 13.300 €, i el seu termini d’execució és de quinze dies.

Actualment, una empresa especialitzada ha iniciat les feines d’adequació d’aquests terrenys, desbrossant tot l’espai i realitzant les tasques d’anivellament i canalització del servei d’aigua.

Aquesta zona d’esbarjo per a gossos se suma a la que ja es va ubicar l’estiu passat a Sota Pedró, situada concretament entre el barri vell i el port Marina Palamós, molt a prop de la zona portuària de la Pedrera.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, visita la nova deixalleria de Palamós

La reforma integral de la deixalleria de Palamós era necessària perquè feia més de 20 anys que s'havia creat l'equipament i aquest havia quedat obsolet en alguns aspectes vinculats al tractament i reciclatge dels residus.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -