9.5 C
Pals
Dijous, 4 març 2021

El nou Pla Local de Joventut de la Bisbal, en mans dels joves de la vila

El més llegit

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

VÍDEO: Així circulava el Tren Petit per Palamós i el Baix Empordà, en el 65è aniversari del seu darrer viatge

Aquest final del mes de febrer ha fet 65 anys que el Tren Petit, que unia Palamós amb Girona,...

Detingut a Ullà per atracar a punta de ganivet en una benzinera de la Pera

El lladre es va apropar a la treballadora, la va agafar pel clatell i va esgrimir un ganivet de grans dimensions

Miki Núñez suspèn el concert de la Bisbal i el farà al juliol a Sant Antoni de Calonge

El concert queda suspès a causa de la pandèmia de la COVID-19, Miki Núñez però cantarà al Sant Antoni Beach Festival a principis de juliol
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha iniciat una nova proposta de creació d’un nou Pla Local de Joventut, amb la col·laboració de la cooperativa Ilabso de cara els tres propers anys, des del 2021 fins al 2024. L’Ajuntament dona l’oportunitat a la joventut bisbalenca per expressar la seva opinió sobre el funcionament del municipi i fer propostes de millora. Aquest pla parteix de les directrius de la Direcció General de Joventut, emmarcades al Pla Nacional de Catalunya. En aquest sentit, es convida als bisbalencs d’entre 12 i 29 anys anys a respondre aquesta enquesta i a connectar-se el proper dilluns 23 de novembre de les 19 h a 20.30 h a la sessió participativa telemàtica que es farà a través d’aquest enllaç a la plataforma zoom.

L’objectiu d’aquesta enquesta és apropar-se a la realitat dels i les joves del municipi per conèixer les seves necessitats i inquietuds. Els resultats permetran crear un Pla Local de Joventut que s’adapti a la realitat del municipi i s’orienti de forma efectiva. L’objectiu de l’enquesta no serà merament l’acumulació de dades, sinó la identificació i obtenció d’informació crítica i rellevant, així com la seva interpretació per a orientar les polítiques de joventut del municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pals aprova el pressupost municipal de 2021

Pals ha aprovat el pressupost municipal per aquest 2021. El Pressupost municipal 2021 és de 6.346.000 €, el que representa un increment de l’1,28% respecte a l’any anterior.

Altres notícies