15.2 C
Pals
Dimarts, 26 setembre 2023
- Publicitat -

El PAEC de Calonge i Sant Antoni es dividirà en terrenys més petits per afavorir-hi l’activitat

La mesura pretén donar resposta a les necessitats de les petites i mitjanes empreses del municipi

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha impulsat un projecte de captació de Pimes. L’objectiu principal és fer créixer el Parc d’Activitats Econòmiques del municipi i respondre a les necessitats de les empreses i emprenedories més petites.

Arturo Prades, Regidor de Promoció Econòmica.

Actualment, hi ha disponibles uns 10 terrenys d’entre 2.500 i 2.000 m2 però la demanda existent és de terrenys de menys de 750 m2. La iniciativa pretén doncs, dividir-los per construir-hi fins a 70 naus més petites.

El regidor de Promoció Econòmica, Arturo Prades, també ha explicat que el projecte preveu tres fases. La inicial, comunicar i captar les necessitats dels demandants. La segona, agrupar-les i la gestió a través d’una oficina tècnica. I finalment, la construcció dels terrenys.

Arturo Prades, Regidor de Promoció Econòmica.

I és que, el consistori destaca que un dels eixos principals d’aquest mandat ha estat la promoció econòmica del municipi. Així, entre les mesures es troba el creixement d’aquesta zona industrial per potenciar-hi l’activitat empresarial. També, destacar que la proposta s’ha impulsat a través de la plataforma Alta Mar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×02

Al segon capítol d'aquesta temporada, hem repassat l'actualitat amb el Girona FC líder de primera divisió. Ens ha acompanyat...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -