12.3 C
Pals
Dilluns, 25 gener 2021

El PAEC de Calonge i Sant Antoni es dividirà en terrenys més petits per afavorir-hi l’activitat

La mesura pretén donar resposta a les necessitats de les petites i mitjanes empreses del municipi

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

En llibertat un home acusat de robar en una llar d’infants i en una fundació de Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic

Torroella de Montgrí multarà l’excés de velocitat al Passeig Vicenç Bou i Passeig Catalunya a partir de l’estiu

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí fa una valoració molt positiva de les mesures adoptades els darrers sis mesos per pacificar la circulació i incrementar la seguretat

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha impulsat un projecte de captació de Pimes. L’objectiu principal és fer créixer el Parc d’Activitats Econòmiques del municipi i respondre a les necessitats de les empreses i emprenedories més petites.

Arturo Prades, Regidor de Promoció Econòmica.

Actualment, hi ha disponibles uns 10 terrenys d’entre 2.500 i 2.000 m2 però la demanda existent és de terrenys de menys de 750 m2. La iniciativa pretén doncs, dividir-los per construir-hi fins a 70 naus més petites.

El regidor de Promoció Econòmica, Arturo Prades, també ha explicat que el projecte preveu tres fases. La inicial, comunicar i captar les necessitats dels demandants. La segona, agrupar-les i la gestió a través d’una oficina tècnica. I finalment, la construcció dels terrenys.

Arturo Prades, Regidor de Promoció Econòmica.

I és que, el consistori destaca que un dels eixos principals d’aquest mandat ha estat la promoció econòmica del municipi. Així, entre les mesures es troba el creixement d’aquesta zona industrial per potenciar-hi l’activitat empresarial. També, destacar que la proposta s’ha impulsat a través de la plataforma Alta Mar.

PlayPlay

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Santa Cristina repartirà un miler de mascaretes gratuïtes contra la covid-19 a la població

Les Àrees de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro han encetat una nova iniciativa sota el lema ‘Protegeix-te, protegeix-me’.

Altres notícies