20.7 C
Pals
Diumenge, 13 juny 2021
- Publicitat -

El PAEC de Calonge i Sant Antoni es dividirà en terrenys més petits per afavorir-hi l’activitat

La mesura pretén donar resposta a les necessitats de les petites i mitjanes empreses del municipi

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha impulsat un projecte de captació de Pimes. L’objectiu principal és fer créixer el Parc d’Activitats Econòmiques del municipi i respondre a les necessitats de les empreses i emprenedories més petites.

Arturo Prades, Regidor de Promoció Econòmica.

Actualment, hi ha disponibles uns 10 terrenys d’entre 2.500 i 2.000 m2 però la demanda existent és de terrenys de menys de 750 m2. La iniciativa pretén doncs, dividir-los per construir-hi fins a 70 naus més petites.

El regidor de Promoció Econòmica, Arturo Prades, també ha explicat que el projecte preveu tres fases. La inicial, comunicar i captar les necessitats dels demandants. La segona, agrupar-les i la gestió a través d’una oficina tècnica. I finalment, la construcció dels terrenys.

Arturo Prades, Regidor de Promoció Econòmica.

I és que, el consistori destaca que un dels eixos principals d’aquest mandat ha estat la promoció econòmica del municipi. Així, entre les mesures es troba el creixement d’aquesta zona industrial per potenciar-hi l’activitat empresarial. També, destacar que la proposta s’ha impulsat a través de la plataforma Alta Mar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 15: 2015

Hem repassat el bo i millor del 2015 amb la Mar Coll, en Miquel Curanta i en Marc Clapés.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -