El Palafrugell cau al camp del Reus (4-3)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Palafrugell va estar ben a punt de donar la sorpresa a la pista del Reus Deportiu, que finalment es va imposar en l’últim sospir del partit per 4 a 3.

Durant la primera meitat, els palafrugellencs es van col·locar molt bé i la intensitat que van oferir els va fer anotar el primer gol del partit, en mans d’Aldrich al minut 9. De fet, al final de la primera meitat, els blanc-i-negres van marxar al túnel de vestidors com a virtuals guanyadors del partit.

A l’inici de la segona part, els reusencs van desplegar el seu poder ofensiu i van empatar el partit al minut 32, amb gol de Salvat. En qüestió de quatre minuts, els tarragonins ja s’avançaven al marcador amb gol de Torra. Al minut 38, els de Xavier Garcia aconseguien tornar a igualar l’electrònic amb una directa que va marcar Pujol. Al 43′, Marín marcava el 3-2 pel Reus i, quan faltaven tres minuts pel final, Pujol tornava a empatar el partit a 3, però al cap d’uns segons, Torra marcava pels reusencs el gol de la victòria.

Al termini de la quarta jornada, el Palafrugell és tretzè amb tres punts, amb una victòria i tres derrotes. Aquest dimecres, a les sis de la tarda, el conjunt de Garcia s’enfrontarà a casa a l’Alcoy, que és vuitè amb sis punts.

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.