Dijous, 28 març 2024

El Palafrugell encadena vuit derrotes consecutives (0-3)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

El Palafrugell ha perdut a casa per 0 a 3. Avui rebia la visita del ICG Software Lleida, que ha passat per damunt dels palafrugellencs amb claredat. És la vuitena derrota dels de Xavi Garcia a l’OK Lliga.

La insistència dels lleidatans s’ha constatat des del primer minut del partit. Malgrat però, en els primers compassos del matx, no han estat encertats, en part també per la solidesa del bloc defensiu blanc-i-negre. El primer gol ha arribat al minut 23. L’autor del tant ha estat Jordi Creus. El gol encarrilava el partit a favor dels de la comarca del Segrià.

A la segona part, també li ha costat al Lleida trobar espais, i el Palafrugell no reaccionava. Ha estat al minut 41 de partit quan Creus ha tornat a anotar i ha deixat el partit llest per sentència. Ja a l’afegit, Roberto di Benedetto firmava el gol definitiu.

Al termini de la jornada nou, el Palafrugell es manté en posicions de descens, concretament en la quinzena posició amb 3 punts. Els de Garcia encadenen una mala ratxa que arriba als vuit partits perduts. Aquest dissabte, a un quart de nou del vespre, els blanc-i-negres buscaran trencar la mala dinàmica a la pista del Voltregà.

La Processó de Verges: “Tot ha canviat, però som conscients que hi ha planter”

La Processó i la Dansa de la Mort d'enguany ja tenen les torxes a punt per encendre i acollir la representació amb més de 500 actors participants.