19.2 C
Pals
Dijous, 19 maig 2022
- Publicitat -

El projecte del candidat a rector Quim Salvi: la “Nova UdG”

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Quim Salvi (1969, Sant Feliu de Guíxols) és un dels dos candidats de rector de la Universitat de Girona. Fins el mes passat era director de l’Escola Politècnica Superior, i va formar part del Departament d’Electrònica, Informàtica i Automàtica de la UdG durant els anys 90. És llicenciat en informàtica i doctorat per la UdG. Va ser vicerector de Campus durant el mandat del rector Joan Batlle.

El projecte que encapçala porta per nom ‘Nova UdG’ i inclou mesures com l’increment de l’oferta semipresencial, fer un mínim de 30 crèdits europeus (ECTS) en una tercera llengua i apostar per una contractació pública “socialment responsable”.

En el sentit tecnològic, vol simplificar els processos administratius a partir de la e-UdG, i també incrementant les hores de teletreball i desenvolupant una aplicació mòbil per accedir a la informació i agilitzar la feina.

Entre els seus projectes també hi ha la construcció d’una nova residència d’estudiants i introduir la figura d’un investigador extern internacional, conegut com a “fellow”. D’altra banda, la “Nova UdG” preveu un pla de seguretat que inclou la instal·lació de càmeres de vigilància a dins i fora de tots els centres.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

PODCAST | Emprenedors: la família Ensesa de l’Hostal La Gavina

Exquisidesa, senzillesa, humilitat, ànima, essència, història, art i cultura. Tot, servit en un entorn elegant, luxós però acollidor, proper i familiar, entre Sa Conca i la Badia de St Pol
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -