El Palafrugell no es dóna per vençut i s’imposa a la pista de l’Alcoi (5-6)

És la tercera victòria de la temporada del conjunt palafrugellenc

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

El Palafrugell vol lluitar fins al final per la seva permanència a la màxima categoria d’hoquei patins estatal, i ho va demostrar ahir amb una gran victòria al camp de l’Alcoi, per 5-6.

L’equip dirigit per Xevi Garcia va marxar al descans guanyant per 2-3 i tot semblava a favor dels palafrugellencs. Ara bé, quan faltaven vuit minuts pel final, els blanc-i-negres perdien per 5 a 4. Però el coratge dels baixempordanesos va fer que, en quatre minuts, anotessin dos gols i s’endugués els tres punts del partit.

El Palafrugell es manté quinzè amb 11 punts, a deu de la salvació, però hi ha motius per creure. Ara hi ha una aturada de tres setmanes i serà el dissabte 3 de març a les vuit del vespre quan el Lloret visitarà el camp del Palafrugell. Serà un derbi gironí marcat per la igualtat.

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals.