Divendres, 19 abril 2024

El Palamós aconsegueix la primera victòria a casa (2-0)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

Catorze jornades després, el Palamós s’ha desfet de la mala sensació de no guanyar al seu camp i s’ha imposat al Cerdanyola per 2 gols a zero. Els groc-i-blaus han estat superiors en tot moment i no han donat opció al rival.

L’equip de Vicenç Fernández començava el partit amb unes ocasions de gol discretes, però el primer gol cada vegada semblava més proper. Aquest s’ha materialitzat al minut 24, amb un gol de Marc Bonaventura. En els darrers 15 minuts de la primera meitat, tant els palamosins com el Cerdanyola gaudien de bones oportunitats.

A la segona part, el conjunt baixempordanès es mostrava còmode al terreny de joc i feia mèrits per ampliar distàncies. De fet, això ha ocorregut al minut 63, quan Bonaventura marcava el 2-0 i suposava el seu particular doblet.

Al final de la catorzena jornada, el degà ha collit la seva primera victòria al seu domicili i agafa oxigen, ja que surt del descens i és setzè amb 12 punts. El proper diumenge, a les cinc de la tarda, els palamosins visitaran el camp del Terrassa.

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals.