12 C
Divendres, 19 abril 2024

El Palamós cau a Les Franqueses (3-2) i no aconsegueix aixecar el cap

El Palamós tanca l'any amb 16 punts, però veu com cada vegada s'allunya més de les primeres places, i el més preocupant és que no troba la manera de tornar al camí de la victòria.

El Palamós arribava al partit d’avui després de la derrota de la setmana passada al camp de la Montañesa, i amb el clar objectiu de sumar els tres punts per no despenjar-se de les places capdavanteres del grup de 1ª Catalana. La realitat ha estat que no ha pogut amb el conjunt local, i el 3-2 final suposa la quarta derrota en els darrers cinc partits. El Palamós tanca l’any amb 16 punts, però veu com cada vegada s’allunya més de les primeres places, i el més preocupant és que no troba la manera de tornar al camí de la victòria.

Un matiner gol de Lars ja ha posat per davant els locals ben aviat, però dues rematades del reaparegut Cano haurien pogut significar l’empat. Quan només s’havien disputat cinc minuts del segon temps, el mateix Lars ha tornat a marcar aprofitant una badada defensiva. Marc Lloret ha retallat distàncies, quan encara quedaven 30 minuts, però el Palamós ha estat incapaç d’empatar davant l’empenta local. És cert que els palamosins ho han intentat, però als 74 minuts Òscar ha marcat un 3-1 que ha suposat un fort cop moral per als baixempordanesos. Jairo, a cinc minuts del final, ha fet el 3 a 2 pel Palamós i ha aconseguit que els locals s’haguessin de tancar a la seva àrea per assegurar els tres punts. Finalment ho han aconseguit, i el degà ha marxat de Les Franqueses sense cap punt, i amb unes males sensacions que caldrà treballar durant l’aturada nadalenca.

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...