8.8 C
Dimecres, 24 abril 2024

Tres punts d’or per al Costa Brava davant d’un bon Nàstic

Una nova victòria, segona consecutiva, que revifa i molt un conjunt que fa dues setmanes estava a l'UCI i que ara ja veu el futur amb molt més optimisme.

Temps de lectura: 2 minuts

La injecció de moral de la victòria en la darrera jornada contra l’Alcoià, sembla que ha esperonat el Costa Brava. I com qui no vol la cosa, amb aquell triomf (0-1 a Alcoi), i el d’avui (1-0 al Municipal de Palamós), s’ha endut 6 punts que són or pur en un moment molt delicat. La d’avui ha estat la tercera victòria del campionat -la segona consecutiva- davant un Nàstic de Tarragona que, objectivament, no ha merescut perdre.

Però el futbol té aquestes coses, i avui el Costa Brava ha tingut la sort de cara. La primera ocasió ha arribat pel conjunt tarragoní ben bé a l’inici del partit, amb una falta molt ben executada per Albarrán que Marcos Pérez ha pogut desviar a córner amb una gran estirada. Els homes d’Òscar Álvarez jugaven intensos, amb anticipacions constants, però els mancava profunditat per crear perill a l’àrea del Nàstic. El porter local ha continuat tenint intervencions destacades per evitar que els visitants s’avancessin en el marcador. I al minut 21, en una jugada gairebé aïllada, l’àrbitre ha xiulat penal a favor dels gironins. Boris, en segona instància després de la primera aturada del porter Gonzi, ha pogut establir un 1-0 que no feia justícia al que s’havia vist fins aquell moment.

Després, el Nàstic s’ha hagut d’estirar una mica, i això ha provocat més espais per al Costa Brava. Fruit d’això, un xut de Pere als 27 minuts hagués pogut suposar el 2-0. Però els de Raül Agné perseveraven, i al minut 32 un xut de Robert Simón ha impactat al pal.

Al segon temps, més possessió per al Nàstic però sense crear gaire perill. El duel s’ha animat quan Manel Royo ha estat expulsat al minut 73. La superioritat numèrica del Nàstic semblava presagiar que acabarien marcant, però el Costa Brava (amb 7 minuts de temps afegit) ha defensat amb dents i ungles el resultat. Una nova victòria, segona consecutiva, que revifa i molt un conjunt que fa dues setmanes estava a l’UCI i que ara ja veu el futur amb molt més optimisme. En dos partits consecutius ha passat de tenir 7 punts a tenir-ne 13, i marxa de vacances de Nadal amb la satisfacció d’haver augmentat la moral del grup.

Dídac Garcia: “Estic orgullós perquè als municipis del Baix Empordà es continua practicant el patinatge i l’hoquei patins”

Al programa de "Veus de l'Empordà" d'avui hem conegut a en Dídac Garcia, l'entrenador de 88 anys que va...