El Palamós cau al camp del Santfeliuenc per 3-1

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts

El balanç de l’inici d’aquesta temporada del Palamós és negatiu. L’equip palamosí continua sense conèixer la victòria i tan sols suma un punt de dotze possibles. El dissabte, la mala ratxa es confirmava amb la derrota contra el Santfeliuenc, i es va imposar per tres gols a un.

Al llarg de la primera part, el domini de l’equip de Sant Feliu de Llobregat va ser absolut, i a més va disposar de diverses ocasions de gol. Transcorria el minut 25 quan els locals tenien una de les ocasions més clares del partit en mans de Charly, que xutava des de 30 metres i la pilota va estar ben a prop de tocar el pal. Tan sols set minuts després va ser quan el Santfeliuenc s’avançava a l’electrònic, mitjançant un córner que va deixar la pilota morta dins l’àrea i el central Alberto va aprofitar per enviar-la al fons de la xarxa. Abans d’arribar al descans, el conjunt local va gaudir de dues ocasions més per poder ampliar la diferència que il·lustrava el marcador. El degà de Catalunya va evidenciar que un dels problemes principals del seu joc és l’escassa efectivitat ofensiva.

A la represa, el tècnic palamosí Vicenç Fernández va fer entrar al terreny de joc a Nahuel, que va ser un autèntic revulsiu, ja que gràcies a una centrada seva, Marc Medina només va haver d’acompanyar la pilota per a què els palamosins igualessin el partit al 47’. Així doncs, els de Vicenç Fernández aconseguien posar fi a la sequera golejadora, donat que no havien marcat en cap dels tres partits que s’havien disputat fins ara. L’eufòria palamosina va durar tan sols tres minuts, perquè en un córner, el Santfeliuenc tornava a avançar-se amb la rematada de Josele. Quan restava un minut per arribar al final del partit, Josele tornava a marcar per sentenciar el matx.

El Palamós tanca aquesta quarta jornada en zona de descens, concretament en la divuitena posició i amb tan sols un punt. Aquest dimecres, el conjunt baixempordanès espera conèixer la victòria a casa davant de la Pobla de Mafumet (19:30h).

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...