Dissabte, 27 abril 2024

Adel Mechaal, quart a la Milla de la Cinquena Avinguda de Nova York

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

L’atleta palamosí Adel Mechaal va finalitzar el passat diumenge en quart lloc a la Milla de la Cinquena Avinguda de Nova York. El guanyador va ser l’atleta de Nova Zelanda Nick Willis, que es va imposar per quarta vegada en aquesta mítica prova atlètica. El temps que va registrar el neozelandès va ser de 3:51.31. Van completar el podi el britànic Chris O’Hare i el nord-americà Ben Blankenship. Per la seva part, el corredor del Team New Balance va aturar el crono a 3:52.60.

Temps per a descansar

Una vegada feta aquesta cursa a la ciutat que mai dorm, Adel Mechaal tanca la temporada 2016-2017. Al llarg d’aquest curs, el recordista català ha ampliat considerablement el seu palmarès. A l’hivern, va apoderar-se del títol de campió d’Europa i d’Espanya de pista coberta en els 3.000 metres, a més de ser subcampió estatal indoor en els 1.500. A finals de juliol, va brillar amb la consecució del doble títol de campió d’Espanya outdoor en els 1.500 i 5.000 metres. I, malgrat que no s’endugués medalla, el deixeble d’Antonio Serrano va fer història firmant una més que meritòria quarta posició a la final dels 1.500 metres del Mundial celebrat a Londres el passat mes d’agost.

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.