El Palamós cau davant del Sabadell (0-1)

L'equip ha mostrat una imatge molt bona, però el Sabadell ha fet valdre la seva condició de conjunt que juga a dues categories superiors

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Segona prova del Palamós davant de la seva afició aquesta pretemporada, i que es materialitza en forma de derrota. El Degà ha caigut per la mínima davant del Sabadell, de Segona Divisió B (0-1). La imatge, però, ha estat bona i avui, Javier Salamero, l’entrenador groc-i-blau, ha aprofitat per donar oportunitats als més joves de l’equip.

El gol dels arlequinats ha estat prou matiner, ja que al minut 13 ja s’avançaven al marcador. El Sabadell també va disposar d’una gran oportunitat per tornar a anotar al minut 26, però una gran intervenció de Quinti ho ha evitat.

A la segona meitat, els palamosins han provat diferents esquemes. El Sabadell també ho ha fet. Quinti ha estat substituït per Marco, que ha complert perfectament les expectatives amb dues grans parades que han evitat que els vallesans marquessin més gols.

Temps majoritàriament assolellat amb vent de garbí

Tram final de setmana en general amb predomini del temps assolellat. El vent de component sud serà protagonista i diumenge es presenta com el dia més insegur amb risc d'algunes precipitacions.