Divendres, 29 març 2024

El Palamós juvenil encadena quatre derrotes consecutives (0-2)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

L’equip juvenil del Palamós, que juga a la Lliga Nacional Juvenil (l’equivalent de la Segona Divisió), segueix allargant la mala ratxa i acumula quatre derrotes seguides. En aquesta ocasió, va perdre a casa contra el segon classificat, l’Espanyol B, per 0-2.

El conjunt entrenat per Pitu Batlle va plantar cara al filial periquito, però van claudicar a la segona part, quan Alejandro Pérez va posar per davant als blanc-i-blaus al 57′ i, vuit minuts després, Kilian Cabrero marcava el gol definitiu del partit (0-2).

En finalitzar la desena jornada, els palamosins cauen fins a la desena posició, amb 12 punts. Aquest dissabte, a les dotze del migdia, els de Batlle visitaran el camp del líder, el filial del Barça.