El Palamós respira més tranquil i s’omple de confiança. El coratge que van mostrar els jugadors palamosins al terreny de joc els va donar, per fi, l’ansiada i primera victòria de la Lliga. A més, es dóna la circumstància que va ser a domicili, davant d’un equip complicat com el Granollers, per un gol a dos.

Convé indicar que els jugadors del degà van sol·licitar hores abans de l’inici del partit la suspensió d’aquest. Els de Vicenç Fernández estaven abatuts per les accions policials que van tenir lloc a diversos municipis catalans durant la celebració del referèndum i, a més, no comptaven amb la presència del seu tècnic, que és Mosso d’Esquadra i estava de servei. En conseqüència, el segon entrenador, Òscar Prieto, va agafar el relleu per dirigir als jugadors baixempordanesos contra els granollerins.

La tristor i la confusió dels futbolistes de Fernández es va palpar als primers instants, i el Palamós ho va pagar encaixant el primer gol al minut 2, obra d’Obeng. La reacció del degà va ser ràpida, i al minut 19 el porter local Colchero cometia penal sobre Isma Traoré.

Pel que fa al segon temps, els dos conjunts van oferir un joc molt vistós, però no van tenir pràcticament ocasions de gol. Al minut 89, el Palamós sorprenia des d’una jugada per la banda i amb una passada a l’àrea que Botxi acabava enviant al fons de la malla per donar la primera victòria del curs al conjunt palamosí, que necessitava amb urgència.

Amb aquesta victòria, el Palamós deixa de ser cuer, però es manté a la zona de descens en penúltima posició, amb un total de cinc punts. El proper diumenge, els de Fernández s’enfrontaran a casa contra el Sant Andreu, i buscaran prolongar aquest moment dolç.

El Palamós se suma a l’aturada general convocada per demà

En un tuit publicat al seu compte, la Junta Directiva ha anunciat que “demà dimarts 3 d’octubre queden suspesos tots els entrenaments previstos i les oficines del club romandran tancades”.