Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

El Palamós s’acomiada amb derrota de Tercera Divisió (0-2)

El Degà tanca el seu pas per Tercera Divisió amb una derrota contra l'Hospitalet i un total de 31 punts

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
El Palamós s'acomiada amb derrota de Tercera Divisió (0-2)
Loading
/

El Palamós ha tancat avui el període de sis temporades consecutives jugant a Tercera Divisió, i ha marxat amb una derrota contra l’Hospitalet (0-2). El Degà no ha fet un mal partit, però s’ha trobat amb un rival molt superior que, a més, jugarà la promoció d’ascens a Segona Divisió B.

De la primera meitat, només cal destacar un gran xut de Caballero al minut 16, que ha aturat amb una espectacular estirada Sergi, el porter de l’equip visitant. L’Hospitalet, però, ja ha estat a punt d’avançar-se a l’electrònic amb un tir d’Agi al 29′.

La segona part començava amb taules al marcador, però ha durat poc. Losada ha encarrilat el camí de la victòria per l’Hospitalet amb un gol al minut 57. Fins al final, hi ha hagut ocasions tímides, però sense cap perill. No ha estat fins al 89′ quan el conjunt visitant es desfeia del Palamós marcant el 0-2, obra de Canario.

Batlle lamenta la derrota

L’entrenador del Palamós, Pitu Batlle, ha assegurat en roda de premsa que els seus no han fet un mal partit, però no han pogut contra un “gran equip”. Aquesta ha estat la seva valoració:

D’altra banda, Batlle no ha entrat a valorar la seva continuïtat al capdavant del Degà, però ha afirmat que “és una decisió que correspon a la Junta Directiva”. En aquest sentit, per tant, el tècnic no ha perfilat els detalls del projecte del curs vinent:

Sens dubte, però, l’objectiu serà tornar a Tercera Divisió. El balanç d’aquest curs és de 7 victòries, 10 empats i 21 derrotes; amb 38 gols a favor i 64 en contra. El Palamós ha finalitzat divuitè amb 31 punts.

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...