14.9 C
Dijous, 25 abril 2024

El palamosí Mechaal s’imposa amb autoritat en el Míting d’Eivissa

Victòria incontestable d’Adel Mechaal a Eivissa, en la prova dels 3.000 metres, amb un temps de 7:47.25.

El corredor de Palamós inaugurava la temporada a l’aire lliure a terres balears, després d’una estada de gairebé 1 mes a Turquia per preparar les properes curses del calendari.

Toni Abadia i Sergio Paniagua, segon i tercer respectivament, van creuar la meta gairebé 8 segons més tard que l’atleta baixempordanès.

La primera posició de la cursa evidencia que Mechaal es troba en bona forma de cara a una temporada que arriba farcida de competicions.

Xavier Cortadellas: “La història de la Bisbal va més enllà d’aquest municipi, és la història de la comarca”

Aquesta passada setmana es va presentar a l’arxiu comarcal del Baix Empordà el llibre ‘Història de la Bisbal. Retrat d’una vila cinccentista’ de Jordi Frigola d’Edicions Sidillà. L’autor ens va deixar a principis d’any, però d’aquest llibre en van parlar Santi Soler, Josep Matas, Carmen Marugán i Xavier Cortadellas. Per parlar-nos-en ens va visitar al Supermatí l'editor d'edicions Sidillà, Xavier Cortadellas.