12.4 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

El Premi Josep Pallach de Narrativa Curta obre la seva setena edició

Els treballs es poden entregar fins al 31 de gener a l’Oficina de Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Begur. Hi poden participar tots els alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les Regidories de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Begur, amb la col·laboració de la Fundació Josep Pallach, convoquen enguany una nova edició -la setena- del Premi Josep Pallach de Narrativa Curta; un guardó que malgrat la seva joventut ja ha esdevingut una de les iniciatives amb pes entre la comunitat educativa del territori.

La convocatòria d’aquest guardó es duu a terme en el marc dels Premis d’Educació Josep Pallach 2021-2022, que són d’àmbit català. A part del premi begurenc, també hi ha el XVII Premi Josep Pallach d’Experiències Educatives (organitzat per l’Ajuntament de Figueres), el VII Premi Josep Pallach d’Articles Periodístics sobre Transversalitat Educativa (organitzat per l’Ajuntament de Palafrugell), i el II Premi Empreses per l’educació i el compromís social.

El Premi Josep Pallach de Narrativa Curta, dividit en tres categories segons la franja d’edat del seus participants -entre els 12 i els 19 anys-, està obert a tots els alumnes de primer i segon d’ESO (categoria A), tercer i quart d’ESO (categoria B), i Batxillerat o Cicles Formatius (categoria C). El primer premi per a les categories A i B és de 300€ per al guanyador del concurs, mentre que en la categoria C el millor treball està premiat en 400€.

Els treballs es poden entregar fins al 31 de gener a l’Oficina de Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Begur, i les obres que es presentin han d’incidir en els valors del compromís social i la solidaritat. A més, han d’estar escrites en català, ser inèdites i no haver estat premiades en cap altre concurs.

El veredicte i el lliurament de premis es farà durant el mes de març.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Govern s’obre a revisar la taxa turística

N'ha parlat la Consellera d'Economia, Natàlia Mas, en la seva intervenció en la recent Tribuna de la Fundació Jordi Comas Matamala.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -